3А НАС

Производството на дамски обувки Balis датира отпреди повече от 20 години. Като наложила се на пазара марка с високо доверие сред нашите клиенти, Balis предлага висококачествени обувки в съответствие с вкуса на всяка модерна дама. Ние произвеждаме обувки единствено от най-качествените материали и използваме най-съвременните технологии, съобразени с европейските стандарти за ергономичност. Използвайки удобни ходила, анатомични стелки и натурални материали, ние Ви гарантираме несравним комфорт. И не само: Благодарение на нашите разнообразни материали и талантливи дизайнери, ние Ви предлагаме най-модерните предложения, съобразени с последните тенденции от световните подиуми, и то на достъпна цена. Затова Balis получават заслуженото признание както на клиентите, отдаващи предпочитания на класическите модели, така и на тези, които държат да са винаги в крак с модата.

Всеки сезон ние актуализираме нашия асортимент с нови и вдъхновяващи модели. Balis има в наличие богато количество модели в класически и ежедневен стил. За нас е изключително важно да изпратим избраните от Вас обувки в най-кратък срок, за да можете да им се насладите възможно най-бързо. Това, което ни отличава от другите фирми, е нашето внимание към Вас. Ние сме готови да Ви дадем индивидуална консултация и препоръка за грижата към избраните от Вас обувки, съобразено с вида кожа. С увереност гарантираме, че ще останете доволни!

Органично съчетание между стил и удобство – това е визитната картичка на нашата фирма. Бъдете една стъпка напред с Balis!